2

Kapitel 2: AVSVENSKNING

Mycket av den politiskt korrekta argumenteringen bygger på att det svenska folket inte duger som det är, utan behöver bytas ut. Vi klarar ju inte att leva upp till de krav som mångkulturen ställer.

Till detta kommer att ett folkutbyte i denna bemärkelse är just vad som pågår, och parallellt med detta ett tillbakaträngande av det svenska.  Ingenting är statiskt, men förändringar måste ske i en lagom takt. Så sker inte idag.

Sverige blir inte detsamma utan svenskar.

Den omfattande utomeuropeiska invandringen till Sverige har under de senaste decennierna varit så omfattande att det får demografiska effekter.  Nativiteten är därvid en faktor av stor betydelse. Om denna utveckling fortsätter kan etniska svenskar inom en generation ha förvandlats till en minoritet i Sverige

Förminskandet av svenskarna och tillbakaträngandet av det svenska sker parallellt på flera plan. Ett moment i detta är övergången från assimilationspolitik till integrationspolitik, där det främst är svenskarna som ska anpassa sig till utlänningarna. Det finns åtskilliga absurda exempel på svenskars anpassning till ”mångkulturen”

Utvecklingen har samtidigt medfört en enklavisering, med områden avskurna från svenskt kulturellt inflytande. Vissa områden har blivit allt farligare för svenskar att vistas i. Även räddningstjänst och svenska myndigheter har svårt att nå dessa områden,

Det svenska medborgarskapet har devalverats, genom att utdelas kravlöst, till 100.000-tals utlänningar. Intresset för att få svenskt medborgarskap är störst från icke-västländer. Många har dubbla medborgarskap och det har blivit många ”förlorade” svenska pass.

Det finns idag många sorters ”svenskar”. Sveriges anseende ute i världen är inte längre vad det har varit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: