7

Kapitel 7:  AVDEMOKRATISERING

Ska en omfattande samhällsförändring genomdrivas i strid mot folkets intresse, då krävs olika former av förtryckDet finns ett ömsesidigt samband mellan å ena sidan politiskt förtryck och urgröpt demokrati, å andra sidan det mångkulturella projektet.Under godhetens banér har det stegvis skett ett avlägsnande från demokratiskt tänkande. ”Man röstar inte om medmänsklighet”, deklarerade centerledaren Olof Johansson i sitt avståndstagande från folkomröstningen i Sjöbo 1988.Vad invandringsminister Pierre Schoris sade i riksdagen 1997, om att ”kriminalisera främlingsfientligheten”, har inte tomma ord – de har följts upp i handling.För att kunna försvara massinvandringen och mångkulturen har vi fått en politisk korrekthet och ett kulturellt klimat, där många medborgare är rädda att offentligt säga sin mening.

I stället för medborgarinflytande har vi fått statliga opinionskampanjer – riktade mot medborgarna och finansierade av skattebetalarna eller avlidna svenskar.

Vi har också fått ett kluvet samhälle.

Vem som verkligen är demokrat må bedömas utifrån vederbörandes handlingar

One Response to 7

  1. Cavatus skriver:

    Kap 7:5: När man läser på hur mycket pengar som gödslas på allehanda projekt att se till att svenskarna inte ska kunna bilda sig en egen uppfattning om vad de tycker om invandringspolitiken, blir man bestört. Det går hela tiden ut på att misstänkliggöra svenskarna, att stoppa ett hjärnspöke. Om pengarna istället hade gått till att kartlägga kostnader för invandringen hade eventuell främlingsfientlighet kunnat sopats bort mer ärlig. Fast det är klart, då hade deras hemliga massinvandringsagenda förtås avslöjats …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: