1

Kapitel 1: MASSINVANDRINGEN

Invandringen till Sverige har ökat väsentligt över tid – dagens invandring kan inte jämföras med den som förekommit tidigare i historien.En omfattande arbetskraftsinvandring på 50- och 60-talen avlöstes av en asylinvandring som började på 80-talet.Det rör sig nu främst om anhöriginvandring och invandring genom missbruk av asylinstitutionen – inte om vare sig arbetskraft eller flyktingar.Tidigare dominerade invandring från andra delar av Europa.Nu kommer de flesta invandrre från länder i Asien och Afrika.

Invandringen till Sverige är väsentligt mer omfattande än den till jämförbara länder, dvs andra länder i Västeuropa.

Asylprocessen i Sverige är ineffektiv och måluppfyllelsen låg. De flesta asylsökande saknar skyddsbehov enligt Genevekonventionen.

Bara en bråkdel av de som får PUT är att betrakta som flyktingar.

Vad som torpederar systemet är id-lösheten och möjligheterna att bara dröja sig kvar efter avslag.

4 Responses to 1

 1. JB skriver:

  Systemet med massinvandring och förstörelsen av europeisk kultur och etik är skapat för ett ändamål. Allt verkar gå som planerat.

  Du är naiv om du tycker annat.

 2. Gurra skriver:

  Klara och tydliga regler behövs här:
  1. Skilj på invandrare och flykting.
  2. Som flykting så bor du som gäst i Sverige under
  begränsad tid.
  3. För att bli invandrare och få PUT bör ett antal
  kriterier vara uppfyllda, tex sv. språket, fast
  inkomst, fast bostad, ej kriminell bakgrund.
  4. För att bli svensk medborgare krävs att
  ytterligare kriterier är uppfyllda.
  Som det ser ut i dag med nuvarande arbetslöshet så kan det rimligen inte finnas något behov för invandring.
  De flyktingar som vi nu tar emot i landet får följaktligen vara beredda att återvända till hemlandet och medverka i dess fortsatta utveckling.

 3. Nisse skriver:

  Jan, Har du missat http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

  Ett oöverstigligt hinder för integration och införlivning på arbetsmarknaden av speciellt afrikanska invandrare är deras låga genomsnittliga IQ. Somalia ligger på IQ 68 i snitt och i svenska skolor så klarar 75% av somalierna inte ens grundskolan.

  Låg IQ ger låg inkomst. En nation med låg IQ ger låg BNP, korruption och misär.

  Debatten idag kretsar för mycket kring kriminalitet. Det är kanske 5% av invandrarna som är grovt kriminella. Även om det är 5 falt mer än svenskarnas kriminalitet är det ett minst lika stort problem att vi importerar hela folkgrupper där förutsättningarna för utbildning ligger på särskolenivå. Belastningen på socialförsäkringssystemen kommer att bli enorm. Denna grupp kommer bara att kosta pengar. Rinkebyskolan får redan dubbelt så mycket pengar som andra skolor. Nu vill man ha ännu mer. Den politiska korrektheten gör att man inte vill begripa att det inte går att utbilda förståndshandikappade till något kvalificerat jobb, därför öser man ännu mer pengar. I USA har man efter 200 år ökat afroamerikanernas IQ till ca 85. Detta genom att många afroamerikaner är mer eller mindre blandras vilket drar upp medlet till mellanösternnivå. Trots detta så har man stor överrepresentation av svarta när det gäller brott.

 4. Nisse skriver:

  Obs att det finns minst 2 olika orsaker till låg IQ.
  Etniska svenskar med IQ under 70 är mer eller mindre alltid hjärnskadade och lider av multihandikapp med koordineringssvårigheter och motoriska störningar. Runt 1% av befolkningen.Detta finns även i afrika och då kanske ca 2% pga sämre förhållanden.

  Låg IQ kan också vara en följd av evolution vilket är fallet med den låga genomsnittliga IQ som finns i subsahara. Huvudsakliga förklaringen ligger i att den goda tillgången på mat året runt i afrika i kombination med stor risk för att bli överfallen av rovdjur premierade många barn och snabba ben. Survival by numbers var bättre än planering.

  I norr i europa och asien så krävde den långa vintern omfattande planering för att få barnen att överleva och bristen på större rovdjur gjorde att man kunde lägga mer omsorg och kunskapsöverföring på de färre barnen. IQ premierades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: